Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yhteystiedot

Sami Järvinen
Mäntyrinteentie 118
14300 Renko

Fiat-harrastajien yhteydenotot:

yhteys (miukumauku) saminosat (piste) net

puhelinnumero varaosa-asioissa: (vain viestit, EI SOITTOJA PUHELIN ÄÄNETTÖMÄLLÄ!!!!)

nollaneljäsataa viisiyksiseitsemän kaksineljäviisi

yhteydenotot VAIN sähköpostilla, tekstari / whatsapp tai yhteydenottolomake, en vastaa työpäivän aikana puhelimeen, enkä varsinkaan viikonloppuisin, pistä tekstari tai sähköposti niin asiasi etenee.

Päivitys 2024: Olen aloittanut uuden yrityksen, sähköalalle, töissä nyt 24/7. En vastaa tähän puhelimeen mihinkään vuorokaudenaikaan. Laittakaa viestiä !!!!!

@-osoite sekä puhelinnumero ovat henkilökohtaisia osoitteita, eivätkä Samitekee tmi yrityksen virallisia yhteystietoja, ne on tarkoitettu autoharrastajien yhteydenottoihin ja varaosakyselyihin, ei markkinointiin. Osoitteen käyttäminen markkinointiin tai sen myyminen eteenpäin on kielletty, niissä on voimassaoleva markkinointikielto SSML tietokannassa

Mikäli haluat markkinoida jotain palveluasi tai tuotetta Samitekee Tmi:lle, pyydän käyttämään ylläolevaa kirjepostiosoitetta.

Saminosilla ei ole julkista toimitilaa postiosoitteessa, ainoastaan varasto, eli täällä ei ole välttämättä aina ketään paikalla. Sopimuksesta vierailut ja varaosien nouto Rengostakin kyllä onnistuu, jos varaosilla on kiire tai Renko osuu muuten matkalle. Minulla on postilaatikko johon jätän usein asiakkaille tavaraa noudettavaksi, niin ei tarvitse mätsätä aikatauluja.