Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Yhteystiedot

Sami Järvinen
Mäntyrinteentie 118
14300 Renko

Fiat-harrastajien yhteydenotot:

yhteys (miukumauku) saminosat (piste) net

puhelinnumero varaosa-asioissa:

nollaneljäsataa viisiyksiseitsemän kaksineljäviisi (arkisin 8-16:30)

yhteydenotot mieluiten sähköpostilla tai tekstiviestillä (ei whatsapp), ehdin huonosti vastaamaan työpäivän aikana puhelimeen, enkä soita takaisin numeroihin joita ei ole puhelinmuistiossani. Ja huomaa, että päivisin etsin uusia tuotteita sekä lisään niitä kauppaan. Joten puheluun käytetty aika on pois osien etsinnästä, jolloin voi olla että juuri puheluiden takia kaupassa ei sitten ole sitä tuotetta jota olisit tarvinnut. Jos et saa puhelimella kiinni, pistä tekstari tai sähköposti niin asiasi etenee nopeiten.

@-osoite sekä puhelinnumero ovat henkilökohtaisia osoitteita, eivätkä Samitekee tmi yrityksen virallisia yhteystietoja, ne on tarkoitettu autoharrastajien yhteydenottoihin ja varaosakyselyihin, ei markkinointiin. Osoitteen käyttäminen markkinointiin tai sen myyminen eteenpäin on kielletty, niissä on voimassaoleva markkinointikielto SSML tietokannassa

Mikäli haluat markkinoida jotain palveluasi tai tuotetta Samitekee Tmi:lle, pyydän käyttämään ylläolevaa kirjepostiosoitetta.

Saminosilla ei ole julkista toimitilaa postiosoitteessa, ainoastaan varasto, eli täällä ei ole välttämättä aina ketään paikalla. Sopimuksesta vierailut ja varaosien nouto Rengostakin kyllä onnistuu, jos varaosilla on kiire tai Renko osuu muuten matkalle.