Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjeet

Varaosia ei ole pakko ostaa verkkokaupan kautta, voit ottaa yhteyttä myös viestillä tai soittamalla, kts. yhteystiedot -välilehteä.

Huomioithan kuitenkin, että toimimme tällä hetkellä harrastepohjalta ja päätyömme on toisaalla, joten emme pysty aina vastaamaan puhelimeen.

Mikäli tilaat tuotteet verkkokaupan kautta, toimitamme sinulle laskun tilatuista tuotteista ynnä toimituskuluista. Kun suoritus näkyy tilillämme laitamme tuotteet välittömästi postiin.

Pyrimme minimoimaan postikulut, tarvittaessa varmista kulut etukäteen. Oletuksena on toimitus postipakettina mutta kirjekin toimii pienillä osilla. Myös matkahuolto on mahdollinen kysyttäessä.

Valitettavasti emme toimita tuotteita posti- tai matkaennakolla, näin harrastepohjalta ja pienillä katteilla emme voi ottaa riskiä lunastamattomista tuotteista.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Kaikki myytävät tuotteet on listattu verkkokauppaan, eli jos tarvitsemaasi tuotetta ei näy, sitä ei meillä ole.

Tuotteet ovat käyttämättömiä, jollei muuta mainita. Osa on kuitenkin vanhaa varastoa joten pientä säilytysjälkeä voi löytyä ja pakkaukset voivat olla nuhruisia.

Listalla olevat tuotteet sijaitsevat kaikki toimitiloissamme Suomessa.

Tällä hetkellä emme toimita tuotteita tilauksesta, mutta otamme kyllä vastaan toiveita jatkoa ajatellen. Voit lähettää toiveita sähköpostilla tai etusivun "ota yhteyttä" viestilaatikon kautta.

Tarkoituksenamme on saada listoille melko kattavasti yleisimpiä kulutusosia 60-80 lukujen Fiat ja Lancia malleihin.

Käyttämällä tuotehakua ja laittamalla hakusanaksi mallin, kuten "127", löydät helpoiten omaan malliisi mahdollisesti sopivat varaosat.

Mikäli sinulla on itselläsi myynnissä osia italialaisiin klassikoihin, otamme kyllä vastaan tietoa osista ja välitämme tätä tietoa eteenpäin jos tällaisia osia joku kysyy, jotta saamme myyjät ja ostajat kohtaamaan ja lisää kauniita autoja tien päälle.