Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Ohjeet

Saminosilla ei ole kiinteää myyntipistettä, myymme osia verkkokaupassa ja joillain rompepäivillä. Etukäteen sovittaessa nouto varastoltamme Hämeenlinnassa kuitenkin onnistuu.

Päivätyönä pyöritän kahta muuta yritystä, joten verkkokaupan asioita hoidetaan toistaiseksi vapaa-ajalla kun sitä sattuu olemaan.


Mikäli tilaat tuotteet verkkokaupan kautta, toimitamme sinulle laskun tilatuista tuotteista ynnä toimituskuluista. Kun suoritus näkyy tilillämme pyrimme postittamaan tuotteet viikon kuluessa.

Jos tarvitset tuotteet nopeammin, mainitse toiveesi tilauksen lisätiedoissa.


Pyrimme minimoimaan postikulut, tarvittaessa varmista kulut etukäteen. Yleisimmän postikulut ovat 6-10€. Oletuksena on toimitus postipakettina mutta kirjekin toimii pienillä osilla. Myös matkahuolto on mahdollinen kysyttäessä.

Valitettavasti emme toimita tuotteita posti- tai matkaennakolla, näin harrastepohjalta ja pienillä katteilla emme voi ottaa riskiä lunastamattomista tuotteista.
Kaikki hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%

Kaikki myytävät tuotteet on listattu verkkokauppaan, eli jos tarvitsemaasi tuotetta ei näy, sitä ei meillä tällä hetkellä ole.

Tuotteet ovat käyttämättömiä, jollei muuta mainita. Osa on kuitenkin vanhaa varastoa joten pientä säilytysjälkeä voi löytyä ja pakkaukset voivat olla nuhruisia.

Listalla olevat tuotteet sijaitsevat kaikki toimitiloissamme Suomessa.

Tällä hetkellä emme toimita tuotteita tilauksesta, mutta otamme kyllä vastaan toiveita jatkoa ajatellen. Voit lähettää toiveita sähköpostilla tai etusivun "ota yhteyttä" viestilaatikon kautta.

Tarkoituksenamme on saada listoille melko kattavasti yleisimpiä kulutusosia 50-80 lukujen Fiat ja Lancia malleihin.

Käyttämällä tuotehakua ja laittamalla hakusanaksi mallin, kuten "127", löydät helpoiten omaan malliisi mahdollisesti sopivat varaosat. Huomio, että tuloksissa on myös muiden mallien osia ja tuloksia voi olla useita sivuja, jolloin alhaalla on linkki seuraavalle sivulle.

Mikäli sinulla on itselläsi myynnissä osia italialaisiin klassikoihin, otamme kyllä vastaan tietoa osista ja välitämme tätä tietoa eteenpäin jos tällaisia osia joku kysyy, jotta saamme myyjät ja ostajat kohtaamaan.

Emme kuitenkaan osta/ota vastaan jäännöseriä.